1 min read

Seminarer i Kristiansund, Molde og Ålesund

Featured Image

Denne uken holdt vi seminarer i Kristiansund, Molde og Ålesund. Tema for seminarene var "Investering i dag og selskapsstyring". Vi gjorde dette i samarbeid med advokatfirmaet Øverbø Gjørtz og Fokus Kapitalforvaltning.


Investering i urolige tider: aksjer, renter, eiendom eller råvarer?

Investering i urolige tider: aksjer, renter, eiendom eller råvarer?

Det var godt oppmøte i alle byene, med påfølgende sosialt opplegg. Konstruktive diskusjoner og gode tilbakemeldinger er noe av det vi sitter igjen med i etterkant av vårt roadshow.

Arild Rødal og Johan Frisvold gav en inspirerende gjennomgang av Fokus Kapitalforvaltning og hvordan de jobber for sine kunder. Uavhengighet og nærhet til kundene er viktige parametere for dem.

Lars Erik Grødal (Kristiansund), Anna Reistad (Molde) og Camilla Gjørtz (Ålesund) fra advokatfirmaet Øverbø Gjørtz gav verdifull innsikt i selskapsstyring. I tillegg presenterte de elementer rundt Åpenhetsloven som innføres fra 1. juli 2022.

Vår forvalter Thomas Nygaard fortalte oss om hvordan han og kollegene jobber med forvaltningen av NorQuant Multi-Asset og hvordan fondet har håndtert det turbulente klimaet som nå råder. Fondet topper listene over kombinasjonsfond så langt i år og er det eneste fondet med positiv avkastning (+ 0,4 % per 23. juni).

 

Vi tar nå en pause med seminarer til over sommeren. Ønsker du at vi kommer til ditt nærområde, ta kontakt med Thomas Nygaard.