1 min read

Crowdfunding-kampanje åpnet for tegning

Featured Image

Dealflow åpner nå NorQuant sin crowdfunding-kampanje. Det er mye spennende som skjer i selskapet vårt og vi opplever stor pågang og interesse. Vi har som mål å hente 4 millioner kroner, men det er allerede meldt interesse for mer enn det.

I dag gikk Wrec AS v/ Stig Ebert Nilssen inn i emisjonen med 500.000 kr. Stig Ebert har blant annet sin bakgrunn som Executive Vice President i Orkla ASA og CEO i Orkla Care. Han har betydelig styreerfaring og mer enn 20 års ledelseserfaring innenfor FMCG i Norden. Han jobber i dag som investor og industriell rådgiver. Vi hadde et flott møte med ham, og resultatet ble at han investerte på lik linje med alle andre i emisjonen vi har hos Dealflow. Selskapet er i tillegg i dialog om at han tiltrer som styremedlem i NorQuant AS. Vi ser dette som en stor tillitserklæring og vi kan ikke uttrykke hvor glad vi er for å ha han med på laget. Vi åpner med dette opp for alle, og håper at du også vil bli med oss på reisen videre.

Går du til linken https://dealflow.no/case/norquant/oversikt kan du lese om kampanjen og tegne deg i emisjonen. Hvis du ikke har bruker på dealflow.no vil du bli tatt til siden for "registrering av bruker" når du trykker på "invester nå" 

Ta gjerne kontakt med daglig leder Thomas Nygaard hvis det er noe du lurer på. Han kan nås på tn@norquant.no  eller på mobil 991 22 033.